Muzlu Magnolia

Muzlu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket eti burçak bisküvi
  • 2-3 adet muz

Kreması için;

  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilin
  • 1 kutu krema (200ml)

Muzlu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak süt, nişasta, un, yumurta sarısı, şeker tencerede kaynayıncaya kadar karıştırılır.
  2. Kaynadıktan sonra ocak kapatılır, vanilin ek edilir ve güzelce çırpılır.
  3. Kreması soğuduktan sonra krema ek edilerek mikser ile uygunca çırpılır.
  4. Bisküviler rondodan çekilir (dilerseniz içine ceviz atıp çekebilirsiniz)
  5. Sunum kabının kenarlarına dilimlenen muzlar dizilir. En alta 1 yemek kaşığı bisküvi akabinde 1 kepçe krema, tekrar 1 yemek kaşığı bisküvi ve en üste 1 kepçe krema eklenir.
  6. Buzdolabında 4-5 saat soğuduktan sonra servis edilir. Afiyet olsun.

Muzlu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayalı Poğaça Kıvamı Harika
Bir Hamurdan İki Çeşit Poğaça
Taze Bakla Yemeği
Fırında Çıtır Sigara Böreği
Limon Rüyası
Çıtır Kabak
Hdabla | © 2025 |