Muzlu Magnolia
Muzlu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket eti burçak bisküvi
- 2-3 adet muz
Kreması için;
- 1 litre süt
- 3 yemek kaşığı mısır nişastası
- 2 yemek kaşığı un
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilin
- 1 kutu krema (200ml)
Muzlu Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak süt, nişasta, un, yumurta sarısı, şeker tencerede kaynayıncaya kadar karıştırılır.
- Kaynadıktan sonra ocak kapatılır, vanilin ek edilir ve güzelce çırpılır.
- Kreması soğuduktan sonra krema ek edilerek mikser ile uygunca çırpılır.
- Bisküviler rondodan çekilir (dilerseniz içine ceviz atıp çekebilirsiniz)
- Sunum kabının kenarlarına dilimlenen muzlar dizilir. En alta 1 yemek kaşığı bisküvi akabinde 1 kepçe krema, tekrar 1 yemek kaşığı bisküvi ve en üste 1 kepçe krema eklenir.
- Buzdolabında 4-5 saat soğuduktan sonra servis edilir. Afiyet olsun.
Muzlu Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














