Muzlu Köstebek Pasta
Muzlu Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Altı ve ortası için:
- 2 paket kakaolu paykek
Muhallebisi için:
- 5 su bardağı süt
- 1.5 su bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 4 yemek kaşığı un
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 paket vanilya (piştikten sonra)
Arası için;
- Muz
Üzeri için;
- Çikolata sosu
- Süt
- Hindistan cevizi
Muzlu Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bir paket keki borcama ufalayıp yayalım ve üzerine kaşık yardımı ile basıp düzeltelim.
- Muhallebi gereçlerini vanilya hariç hepsini tencereye koyalım ve kaynatıp pişirelim.
- Pişen muhallebiye vanilya ekleyip tekrar çırpalım.
- 1 paket çikolata sosunu süt ile bir tencereye alıp pişirelim ve kekimize devam edelim.
- Borcama yerleştirdiğimiz kekin üzerini kapatacak kadar muhallebi dökelim.
- Üzerine tekrar kek ufalayıp ortasına muz dilimleri ekleyelim.
- Kalan muhallebiyi üzerine döküp kaşık ile düzeltelim ve son olarak sıcağı çıkmış çikolata sosunu üzerine dökelim.
- Hindistan cevizi ile süsleyip dolapta bir saat dinlendirelim ve sonra servis edebiliriz. Deneyen herkese afiyet olsun. 🙃.
Muzlu Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


















