Muzlu Köstebek Pasta

Muzlu Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Altı ve ortası için:

  • 2 paket kakaolu paykek

Muhallebisi için:

  • 5 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 4 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 paket vanilya (piştikten sonra)

Arası için;

  • Muz

Üzeri için;

  • Çikolata sosu
  • Süt
  • Hindistan cevizi

Muzlu Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir paket keki borcama ufalayıp yayalım ve üzerine kaşık yardımı ile basıp düzeltelim.
  2. Muhallebi gereçlerini vanilya hariç hepsini tencereye koyalım ve kaynatıp pişirelim.
  3. Pişen muhallebiye vanilya ekleyip tekrar çırpalım.
  4. 1 paket çikolata sosunu süt ile bir tencereye alıp pişirelim ve kekimize devam edelim.
  5. Borcama yerleştirdiğimiz kekin üzerini kapatacak kadar muhallebi dökelim.
  6. Üzerine tekrar kek ufalayıp ortasına muz dilimleri ekleyelim.
  7. Kalan muhallebiyi üzerine döküp kaşık ile düzeltelim ve son olarak sıcağı çıkmış çikolata sosunu üzerine dökelim.
  8. Hindistan cevizi ile süsleyip dolapta bir saat dinlendirelim ve sonra servis edebiliriz. Deneyen herkese afiyet olsun. 🙃.

Muzlu Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Havuç Salatası
Köfteli Hünkar Beğendi
Fit Yulaf Lapası Bowl
Tiramisu
Meyveli Crumble Kek
Susamlı Toplar
Hdabla | © 2025 |