Muzlu Kakaolu Yulaflı Puding

Muzlu Kakaolu Yulaflı Puding Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 yemek kaşığı yulaf
  • 2 su bardağı süt
  • 1 su bardağı su
  • 2 adet olgun orta uzunluk muz
  • 2 tatlı kaşığı bal (opsiyonel)
  • 2 çay kaşığı kakao (opsiyonel)
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 2 yemek kaşığı ince çekim ceviz içi

Muzlu Kakaolu Yulaflı Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle küçük uzunluk tencere yada tavaya yulafımızı ve sütle suyumuzu koyup haşlamaya bırakalım 5-6 dk yumuşayana kadar. Sonra ocaktan alıp ılımaya bırakalım.
  2. Muzları balı kakaoyu blender kabımıza koyalım ve çektirelim ılıyan yulafımızı da içine koyup çektirelim üzerine hindistan cevizimizi koyup spatulayla karıştıralım.
  3. Sunum için dilediğiniz kaplara dilediğiniz kadar dökebilirsiniz ,üzerini dilediğiniz halde süsleyebilirsiniz.
  4. Dolapta soğuyup koyu kıvam alana kadar da beklesin bekledikçe güzelleşiyor .

Şimdiden afiyet olsun deneyenlere ve deneyecek olanlara💖 😌ve toplam kalori tek başınıza yerseniz bu kadarını 930 falan oluyor iki kişi paylaşırsa 465 kaloriye denk geliyor öğün olarak yada büyük kalori alımınız kaldıysa geriye dayanılmaz bir tatlı dipnot materyalleri yarıya indirirseniz tek kişilik 423 kalori olur 🥰.

Muzlu Kakaolu Yulaflı Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tencerede Susuz Tavuk İncik Tarifi (Ağır Ateşte Pratik Tavuk) (Videolu)
Köz Biberli Nefis Meze
Pizza Omlet (8 + Ay)
Saray Tatlısı
Hayatınızda Yediğiniz En Güzel Ve Pratik Pankek Tarifi
Trileçe
Hdabla | © 2025 |