Muhlama

Muhlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • 1.5 su bardağı sıcak su
  • 1 su bardağı kolot (yoksa lisan peyniri,çeçil yada kaşar peyniri)

Muhlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 yemek kaşığı tereyağını tavaya alalım ,eriyince mısır ununu ekleyelim .
  2. 1-2 çevirelim, unun kokusu çıkınca 1. 5 su bardağı sıcak suyu ekleyip karıştıralım.
  3. Un suyu çekince doğranmış peyniri ekleyelim, ocağı kısalım.
  4. Peynir erimeye başlayınca karıştıralım, tamamı eriyip sünmeye başlayınca muhlamamız hazır.

Muhlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Havuçlu Muhallebi (6+ Ay)
Gece Maması
Tart Kalıbında Prenses Tacı
Kalpli Omlet
Salep
Makarna Tarifi
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet