Muhallebili Petibör Pasta

Muhallebili Petibör Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisi için;

  • 1.5 litre süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket toz krem şanti

Üzeri için;

  • 1 paket çikolata sosu
  • 2 su bardağı süt

Bisküvileri ıslatmak için;

  • 2 su bardağı süt

Muhallebili Petibör Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt ,un ve nişastayı uygun bi tencereye alıp ocakta kaynayana kadar kaynatalım.
  2. Kaynadıktan sonra margarin ve vanilyamızı ekleyelim.
  3. Muhallebimiz ılık olduktan sonra içine krem şantimizi ekleyip mikserle yeterlice karıştıralım.
  4. Çikolata sosumuzu da hazırlayıp soğumaya bırakalım.
  5. Bisküvileri ıslatıp tepsimize dizelim üzerine muhallebimizi dökelim bi bisküvi bi muhallebi olacak biçimde yapalım .
  6. Bittikten sonra üzerine çikolata sosumuzu döküp soğumaya bırakalım.

Muhallebili Petibör Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Trileçe Tatlısı
Mantar Ve Soğan Mezesi
Sade Kek
Diyete Uygun Bir Tatlı
Mini Mini Kurabiyeler
Bal Kabaklı Un Helvası
Hdabla | © 2025 |