Muhallebi Tatlısı
Muhallebi Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket burcak bisküvi
Muhallebi için;
- 1 litre süt
- 3 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilin
- 1 yemek kaşığı tereyağ
Muhallebi Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel muhallebimiz için bi tencereye süt ,şeker,nişasta ve unu ekleyip karıştıyoruz, altını kapattığımız muhallebiye nişasta ve tereyağını ekliyoruz.
- Daha sonra küçük kaselere bisküvileri inceleyip koyuyoruz.
- Bisküvilerin üzerine muhallebi ekleyip tekrar bisküvi ekliyoruz.
- Son olarak muhallebimizin üzerine isteğe bağlı çikolata sosu ekleyebiliriz.
Muhallebi Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








