Muhallebi Tatlısı

Muhallebi Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket burcak bisküvi

Muhallebi için;

  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilin
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Muhallebi Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel muhallebimiz için bi tencereye süt ,şeker,nişasta ve unu ekleyip karıştıyoruz, altını kapattığımız muhallebiye nişasta ve tereyağını ekliyoruz.
  2. Daha sonra küçük kaselere bisküvileri inceleyip koyuyoruz.
  3. Bisküvilerin üzerine muhallebi ekleyip tekrar bisküvi ekliyoruz.
  4. Son olarak muhallebimizin üzerine isteğe bağlı çikolata sosu ekleyebiliriz.

Muhallebi Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buzlukta Saklanan Soğuk Kahve Tarifi
Patlıcan Kayığı
Haşhaş Dolgulu Krep
Eksi Maya Ekmeği (1 Kilo Undan)
Glutensiz Fit Pratik Doyurucu Kahvaltı
Beşamel Soslu Kıymalı Fırında Karnabahar
Hdabla | © 2025 |