Muhallebi

Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tl süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 tane damla sakızı

Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller tencereye alınır.
  2. Orta ateşte tel çırpıcıyla karıştırılarak pişirilir.
  3. Kaynamaya başlayınca 5 dk sonra ocağın altı kapatılır. Kaselere bölüştürülür.
  4. Üzerine isterseniz fındık modülleri ceviz kesimleri yada kakao serpebilirsiniz. Buzdolabında dinlendirilir. Afiyet olsun.

Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çanak Tepside Nefis Belen Tava
Cream Puff Tarifi (Pastaneden Farksız)
Katmer Poğaça (Videolu)
Tencerede Susuz Tavuk İncik Tarifi (Ağır Ateşte Pratik Tavuk) (Videolu)
Paçanga Böreği
Cevizli Soğuk Baklava
Hdabla | © 2025 |