Mücver

Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane kabak
  • 2 tane yumurta
  • Yarım su bardağı un
  • 3-4 kısım yeşil soğan
  • Maydanoz
  • Dere otu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Dilerseniz nane

Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta,un,tuz,karabiber,pulbiberi bir kapta karıştırın.
  2. Ardından yeşil soğan,maydanoz ve dere otunu ince ince doğrayın ve karışıma ekleyin.
  3. Kabakları soyun ve rendeleyin.
  4. Rendelenmiş kabakların suyunu sıkın ve karışıma kabakları ekleyin.
  5. Tavada kızgın yağda karışımdan birer kaşık dökün ve gerili önlü kızartın. Afiyet olsun.

Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Soğuk Mısır Çorbası
Etli Pide / Kaşarlı Pide
Fırında Pratik Patates Tava
Güveçte Çilekli Turta
Ciğer Sote
Mantarlı Kuskus Salatası
Hdabla | © 2025 |