Mücver
Mücver Tanımı İçin Malzemeler
- 2 tane kabak
- 2 tane yumurta
- Yarım su bardağı un
- 3-4 kısım yeşil soğan
- Maydanoz
- Dere otu
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Dilerseniz nane
Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta,un,tuz,karabiber,pulbiberi bir kapta karıştırın.
- Ardından yeşil soğan,maydanoz ve dere otunu ince ince doğrayın ve karışıma ekleyin.
- Kabakları soyun ve rendeleyin.
- Rendelenmiş kabakların suyunu sıkın ve karışıma kabakları ekleyin.
- Tavada kızgın yağda karışımdan birer kaşık dökün ve gerili önlü kızartın. Afiyet olsun.
Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












