Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 3 paket petibör bisküvi
- 1.5 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 çay bardağı şeker
- 200 gram margarin yahut tereyağı
Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle petibör bisküvilerimizi elimizde dört kesime bölüp, derin bir kaba alalım akabinde süt, kakao, şeker ve 200 gram margarini eritip bir kaba alıp karıştıralım.
- Hazır olan sosumuzu petibör bisküvilerimizin üzerine döküp spatula yardımıyla karıştıralım.
- Bende kelepçeli kalıp mevcuttu kalıbımızın içine alıp yayalım ve streçleyip, buzluğa katalım.
- Donan mozaik pastamızı buzluktan çıkartıp biraz erimesini bekleyip dilimleyerek süsleyelim mozaik pastamız servise hazır. İsterseniz buzluğa katıp sonra da yiyebilirsiniz deneyecek olanlara afiyet olsun 😋.
Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



