Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 paket petibör bisküvi
  • 1.5 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 çay bardağı şeker
  • 200 gram margarin yahut tereyağı

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle petibör bisküvilerimizi elimizde dört kesime bölüp, derin bir kaba alalım akabinde süt, kakao, şeker ve 200 gram margarini eritip bir kaba alıp karıştıralım.
  2. Hazır olan sosumuzu petibör bisküvilerimizin üzerine döküp spatula yardımıyla karıştıralım.
  3. Bende kelepçeli kalıp mevcuttu kalıbımızın içine alıp yayalım ve streçleyip, buzluğa katalım.
  4. Donan mozaik pastamızı buzluktan çıkartıp biraz erimesini bekleyip dilimleyerek süsleyelim mozaik pastamız servise hazır. İsterseniz buzluğa katıp sonra da yiyebilirsiniz deneyecek olanlara afiyet olsun 😋.

Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tatlı Maya Poğaça Tarifi
10 dakikada Doyurucu Nohut Dürüm
Puf Puf Pamuk Gibi Poğaça
Kırmızı Pancar Salatası
Köfteli Patlıcan Sarma
Çocuklar İçin Tiramisu Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet