Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 450 gram bisküvi
  • 300 ml oda sıcaklığında süt
  • 150 gram eritilip soğutulmuş tereyağ
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 5 yemek kaşığı kakao
  • Fındık

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvi ve fındık hariç bütün gereçleri derin bir kapta karıştıralım.
  2. Daha sonra bisküvileri elimizle parçalayıp karışıma ekleyelim.
  3. Ardından fındık ekleyelim ve güzelce harmanlayalım.
  4. Karışımı streç flime alarak elimizle biçim verelim.
  5. Hazırladıktan sonra dondurucuda bekletelim.
  6. Servis etmeden evvel çıkarıp eritilmiş çikolata ile süsleyebilirsiniz👌. Afiyet olsun.

Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kıymalı Mantar Dolması
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Aya Köftesi
Piliç Topkapı
Bebeklere Kıymalı Patates Yemeği
Yoğurtlu Brüksel Lahanası
Kahvaltılık Sos
Kıymalı Ispanak Yemeği
Hdabla | © 2025 |