Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket petibör bisküvi
  • 1 paket krema (200 ml)
  • 200 gram sütlü çikolata
  • 2 tatlı kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı çekilmiş ceviz

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri elinizle kırın. Ocakta krema, çikolata, tereyağı ve kakaoyu karıştırarak eritin.
  2. Karışımı bisküvilerin üzerine dökün.
  3. Cevizi ekleyip hepsini karıştırın.
  4. Ben yağlı kağıda alıp şekillendirdim.
  5. İsterseniz streç sinema serili baton bir kalıp da kullanabilirsiniz.
  6. Dondurucuya kaldırıp 2-3 saat sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!.

Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pizza Poğaça
Kaptandan Fırında Tereyağlı Lokum Somon
Soğan Dolması (Kıymasız)
Patatesli Salata
Tavuklu Nohut Şehriye Salatası
Şerit Poğaça
Hdabla | © 2025 |