Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket petibör bisküvi
  • 1 paket krema (200 ml)
  • 200 gram sütlü çikolata
  • 2 tatlı kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı çekilmiş ceviz

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri elinizle kırın. Ocakta krema, çikolata, tereyağı ve kakaoyu karıştırarak eritin.
  2. Karışımı bisküvilerin üzerine dökün.
  3. Cevizi ekleyip hepsini karıştırın.
  4. Ben yağlı kağıda alıp şekillendirdim.
  5. İsterseniz streç sinema serili baton bir kalıp da kullanabilirsiniz.
  6. Dondurucuya kaldırıp 2-3 saat sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!.

Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ejder Meyveli Kokteyl
Fırında Makarna (Osmanlı Mutfağı)
Pizza Poğaça
Kuru Domates Mezesi
Su Böreği
Halamın Pastası
Hdabla | © 2025 |