Mozaik Pasta
Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 320 gram petibör bisküvi (1,5 paketten 4 modül fazla)
- 1 su bardağı süt
- 125 gram margarin yahut tereyağı
- Yarım su bardağı şeker
- 3 kaşık kakao
Üzeri için;
- 80 gram benmari yordamı eritilmiş çikolata
Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Süt ,şeker ,kakaoyu karıştırıyoruz ,margarini eritip karışıma katıyoruz.
- Bisküvileri çokta küçük olmayan modüllere ayırıp karışıma döküyoruz.
- Daha sonra ağzı hava almayacak bir kapta buzluğa koyabilirsiniz.
- Buzluktan çıkarttıktan sonra 10 dakika oda ısısında beklediginde yemeye hazır oluyor.
- Çıkar çıkmaz dondurma üzere de çok lezzetli oluyor katiyen joker bir tanım tavsiye ederim.
Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






