Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket eti finger bisküvi
- 100 gram eritilmiş margarin ya da tereyağı
- Ceviz içi (miktarı size bağlı)
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı toz şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir kapta şeker yağ kakao ve sütü güzelce çırpalım.
- Üzerine kesimlere böldüğümüz bisküvileri ve cevizi ekleyip sosu her yere değene kadar bastırmadan karıştıralım.
- Dilediğiniz bir kaba streç yada poşet serip harcı dökün.
- Üzerini düzleştirin ve 2-3 saat dondurucuda bekletin.
- Sonrasında pastamız servise hazır.
Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun ☺️.
Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


