Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket eti finger bisküvi
  • 100 gram eritilmiş margarin ya da tereyağı
  • Ceviz içi (miktarı size bağlı)
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı kakao

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kapta şeker yağ kakao ve sütü güzelce çırpalım.
  2. Üzerine kesimlere böldüğümüz bisküvileri ve cevizi ekleyip sosu her yere değene kadar bastırmadan karıştıralım.
  3. Dilediğiniz bir kaba streç yada poşet serip harcı dökün.
  4. Üzerini düzleştirin ve 2-3 saat dondurucuda bekletin.
  5. Sonrasında pastamız servise hazır.

Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun ☺️.

Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pofidik Poğaça
Sağlıklı Truff (Yağsız, Şekersiz, Unsuz)
Niksar Salamura Zeytin Yağlı Dolma
Vişneli Kek
Günlerce Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye
Çiğ Köfte Tarifi
Hdabla | © 2024 |