Mor Lahana Turşusu

Mor Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1adet orta uzunluk mor lahana
  • 1 çay bardağı yüzüm sirkesi
  • 1 adet limon
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu

Mor Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mor lahanayı yarım ay biçiminde ince ince keselim.
  2. Bir kaba alalım. Üzerine tuz ve bir limonun suyunu dökelim.
  3. Elimizle biraz avuşturalım.
  4. 1 kiloluk şişeye koyalım.
  5. Üzerine sirke ve dolacak halde su koyalım.
  6. Dolapta bir gün dinlendikten sonra turşumuz hazır.Afiyet olsun.

Mor Lahana Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

El Açması Börek
Fırında Közlenmiş Domates Çorbası
Starbucks Misto Cookie (Denenmiş, Aynısı)
Zeytinli Cevizli Poğaça
Tam Buğday Unundan Nefis Pideler
Beğendili Şiş Köfte Bir Davet Yemeği
Hdabla | © 2025 |