Mor Lahana Tarator

Mor Lahana Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet mor lahana ( ben fazla yapıyorum siz yarımda kullanabilirsiniz)
  • 2 diş sarımsak
  • 3/1 çay bardağı sıvı yağ
  • Süzme yoğurt
  • Tuz

Mor Lahana Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağımızı sarımsağımızı tavamıza koyuyoruz, sarımsakların kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  2. Robottam geçirdiğimiz mor lahanaları tavamıza koyuyoruz ve lahanamızı kavuruyoruz.
  3. Altını kapatmaya yakın tuz ekliyoruz.
  4. Lahanamızın altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz servise yakın süzme yoğurtla lahanamızı karıştırıp servis tabağına koyuruz afiyet olsun.

Mor Lahana Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Haşhaşlı Rulo Kruvasan Poğaça
Airfryer’da Kabuklu Patates
Kabak Ve Yulaflı Omlet
Tandırda Balık
Üçgen Mantı
İtalyan Usulü Kremalı Kabaklı Makarna
Hdabla | © 2025 |