Mor Lahana Tarator
Mor Lahana Tarator Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet mor lahana ( ben fazla yapıyorum siz yarımda kullanabilirsiniz)
- 2 diş sarımsak
- 3/1 çay bardağı sıvı yağ
- Süzme yoğurt
- Tuz
Mor Lahana Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yağımızı sarımsağımızı tavamıza koyuyoruz, sarımsakların kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
- Robottam geçirdiğimiz mor lahanaları tavamıza koyuyoruz ve lahanamızı kavuruyoruz.
- Altını kapatmaya yakın tuz ekliyoruz.
- Lahanamızın altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz servise yakın süzme yoğurtla lahanamızı karıştırıp servis tabağına koyuruz afiyet olsun.
Mor Lahana Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









