Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator

Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet havuç
- 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
- 5-6 adet kornişon turşu
- 1 kutu mısır
- 1 tutam dereotu
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 3 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı tuz
Az sıvı yağ kavurmakta kullanmak için
Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
- Havuçları rendeleyip tavada kavuruyoruz.
- O soğurken turşuyu küçük doğruyoruz, konserve mısır suyunu süzüp, ek ediyoruz, dövülmüş cevizi kattık, dereotumu doğrayıp ekliyoruz, sarımsak dövüp yoğurt ve mayonezi ek edip, hepsini bir harmanlıyoruz.
- En son kavurduğumuz havucu ekleyip, karıştırıp, servis tabağına alabiliriz afiyet olsun.
Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


