Mısır Ekmeği

Mısır Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gr buğday un
  • 500 gr beyaz un
  • 300 gram mısır unu
  • 1 paket maya
  • 4 çay kaşığı tuz
  • Ilık su

Mısır Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un, maya ve tuzu ılık suyla yoğuralım ,hamurumuz sert olacak.
  2. Tepsiye yayalım yaklaşık 1. 5 saat mayalandıralım.
  3. 200 derece de yaklaşık 40-50 dk ortası pişirelim.

Mısır Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Sarma Ve Kuru Dolma
Dondurucu İçin Kızartmalık İçli Köfte
Enfes Tadıyla Dondurmalı İrmik Helvası
Revani
Hamsi Tava
Zeytinyağlı Pazı
Hdabla | © 2025 |