Mis Gibi Kabaran Pişi

Mis Üzere Kabaran Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı karbonat
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 tutam tuz
  • 4 su bardağı un
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Mis Üzere Kabaran Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derince bir kabın içine yumurta, sıvı yağ, yoğurt ,karbonat ,tuz ve 1 çay bardağı su eği ile karıştıralım.
  2. Sonra unumuzu ek edelim yumuşak bir hamur elde edelim biraz dinlendirelim.
  3. 10 dakika kadar hamur dinlenirken derince bir tavanın içinde yağımızı kızdıralım.
  4. Hamurumuzdan bir modül koparım merdane yardımı ile açalım ,açmasını çok ince yapmayalım kesme hali sizlere kalmış ben dikdörtgen kestim benim kesitim karışık oldu.
  5. Kestiğimiz hamurlarımızı kızgın yağda kızartalım yapanlara afiyet olsun.

Mis Üzere Kabaran Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gaziantep Usulü Karnıyarık
Çıtır, Çıtır Muhallebili Kadayıf
Tahinli Cevizli Kakaolu Puf Kek
Köstebek Pasta
Muhallebili Balkabağı Tatlısı ( Balkabağı Sevenler Tam Sizin İçin)
Tavuk Döner
Hdabla | © 2025 |