Mini Pişiler

Mini Pişiler Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağının çeyreği sıvı yağ
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un

Mini Pişiler Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurt, yumurta ,sıvı yağ bir kaba alınır ve düzgünce karıştırılır .
  2. Daha sonra tuz, kabartma tozu ve un ile hamur kıvamına getirilir .
  3. Küçük bezelere ayrılır ve küçük pişi biçiminde açılır .
  4. Kızgın yağda kızartılır, küçük pişiler hazır afiyet olsun.

Mini Pişiler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zerdeçallı Mercimek Çorbası Tarifi – Hem Lezzetli Hem Sağlıklı! (Videolu)
Zencefilli Kurabiye
Petibörlü Elmalı Kek
Pancarlı Humus
Unsuz Şekersiz Pankek
Kakaolu Waffle
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet