Mini Milföy Kruvasan (Bol Çikolata ve Meyveli)

Mini Milföy Kruvasan (Bol Çikolata ve Meyveli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet milföy hamuru (kişi sayısına göre)
  • Çikolata
  • Muz
  • Çilek
  • Kivi
  • Tercihe bağlı olarak faklı mevsim meyveleri

Mini Milföy Kruvasan (Bol Çikolata ve Meyveli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Milföy hamurunu oda ısısında bekletin yumuşasın daha sonra tezgaha alın.
  2. Fotoğraftaki üzere dilimlere kesin.
  3. Geniş tarafından rulo yaparak sarıp tepsiye dizin.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derecede fırında yaklaşık 15- 20 dakika kızarıncaya kadar pişirin.
  5. Tepsiyi fırından çıkarıp soğumaya bırakın.
  6. Diğer tarafta yıkanmış süzülmüş meyveleri dilimleyin.
  7. Servis kaselerine evvel küçük kruvasanları sonra meyveleri yerleştirin.
  8. Üzerine benmari yolu eritilmiş çikolata gezdirin.

Afiyet olsun.

Not;

Dilerseniz milföylerin ortasına çikolata sürüp pişirebilirsiniz.

Daha ağır ve lezzetli oluyor.

Mini Milföy Kruvasan (Bol Çikolata ve Meyveli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Tam Buğday Unlu Pancake
Kolay Tiramisu
İç Pilavlı Dana Kavurma
Nafiye Kurabiye
El Açması Börek
Soğuk Salata
Hdabla | © 2025 |