Mini Milföy Kruvasan (Bol Çikolata ve Meyveli)
Mini Milföy Kruvasan (Bol Çikolata ve Meyveli) Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet milföy hamuru (kişi sayısına göre)
- Çikolata
- Muz
- Çilek
- Kivi
- Tercihe bağlı olarak faklı mevsim meyveleri
Mini Milföy Kruvasan (Bol Çikolata ve Meyveli) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Milföy hamurunu oda ısısında bekletin yumuşasın daha sonra tezgaha alın.
- Fotoğraftaki üzere dilimlere kesin.
- Geniş tarafından rulo yaparak sarıp tepsiye dizin.
- Önceden ısıtılmış 180 derecede fırında yaklaşık 15- 20 dakika kızarıncaya kadar pişirin.
- Tepsiyi fırından çıkarıp soğumaya bırakın.
- Diğer tarafta yıkanmış süzülmüş meyveleri dilimleyin.
- Servis kaselerine evvel küçük kruvasanları sonra meyveleri yerleştirin.
- Üzerine benmari yolu eritilmiş çikolata gezdirin.
Afiyet olsun.
Not;
Dilerseniz milföylerin ortasına çikolata sürüp pişirebilirsiniz.
Daha ağır ve lezzetli oluyor.
Mini Milföy Kruvasan (Bol Çikolata ve Meyveli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
















