Mini Bazlama

Mini Bazlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 paket kuru maya
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 1.5 tatlı kaşığı tuz
  • 5 su bardağı un (kontrollü bir halde ekleyelim hamur yumuşak olacak)

Mini Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak derin bir kaseye süt ,maya ve şekeri alıp 10 dakika mayalanmaya bırakalım.
  2. Sonra öbür gereçleri ekleyip bir saat kadar dinlendirelim.
  3. Sonra hamurumuzu bezelere ayırıp üzerini bir örtüyle kapatıp 10-15 dakika dinlendirelim.
  4. Süre bitince bir elimiz büyüklüğünde açıp evvelden ısıtılmış tavada pişirelim.

Mini Bazlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köfte Menü (Çocukluğumun Sevdiği)
Antep Usulü Yağlı Çiğ Köfte
Tom Ve Jerrynin Tavuğu
Maş Fasülyesi Salatası
Tavuklu Bezelye Yemeği
Çikolata Soslu Puding
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet