Milföy Simit

Milföy Simit Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 milföy
  • Kaşar
  • 1 çay kaşığı pekmez
  • 1 fincan su
  • Susam

Milföy Simit Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Milföyü yumuşadıktan sonra açıp genişletiyoruz.
  2. Tek tarafa ince halde kaşar koyup sarmaya başlıyoruz.
  3. İki ucu birbiriyle birleştirip hafif baskı yaparak bağlıyoruz.
  4. Daha sonra pekmez ve suyu karıştırıyoruz yaptığımız simitleri evvel pekmezli suya sonra susama bulayıp yağlı kağıda yerleştiriyoruz 180 derecede pişiriyoruz.
  5. Üstü kızarmaya başladığında olmuş demektir.

Not: Benimki dut pekmezi olduğu için az kullandım seviyorsanız arttırabilirsiniz.

Milföy Simit Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Tatlı (Elmayı Bir De Böyle Deneyin)
Pofuduk Poğaça (Videolu)
Tavuklu Nohut Yemeği
Sütlü Kadayıf
Kuru Meyveli Ve Damla Çikolatalı Kurabiye (Buzluk İçin Uygun)
3 Malzemeli Kuru Domates Mezesi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet