Milföy Midye Börek

Milföy Midye Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 adet kare milföy hamuru
  • 1 adet yumurta sarısı
  • Bir kaç yaprak marul
  • 10 adet top peynir

Milföy Midye Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Milföy hamurlarını oda sıcaklığına getirelim. Yuvarlak bir kalıp yahut bardak ile keselim.
  2. Yuvarlakların bir kenarından hafif içe yanlışsız fotoğraftaki üzere bastıralım.
  3. Üzerlerine yumurta sarısını sürüp, çöp şiş yardımı ile fotoğraftaki üzere çizikler atalım.
  4. 180 derece fırında kızarana kadar denetimli formda pişirelim.
  5. Pişen milföyler kabarıyor soğuduğunda ikiye ayıralım. Marul yaprakları ve top peynir ile servis edelim.

Milföy Midye Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domates Soslu Glütensiz Makarna
Bisküvi Pastası
Glutensiz Pankek
Karnabahar Köftesi Tarifi
Kabarmaya Doymayan Açma
Kapuska
Hdabla | © 2025 |