Milföy Hamurundan Kolay Profiterol Tarifi
Milföy Hamurundan Kolay Profiterol Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket milföy hamuru
- Sarelle (çikolata da kullanabilirsiniz isteğe göre)
- Ceviz içi (üzerine serpiştirmek için)
Milföy Hamurundan Kolay Profiterol Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel milföy hamurumuzu uzunlamasına iki şerit olacak halde kesiyoruz, akabinde sarıyoruz rulo halinde her iki şeriti birleştirmeden sarıyoruz.
- Ardından tüm milföy hamurlarımızı birebir halde sardıktan sonra yağlı kağıt tepsimize alalım ve fırına verip bişene kadar pişirelim milföylerimizi (pişirme müddeti fırından fırına değişiklilik gösterdiği için denetimi pişirelim lütfen çok kızarmasınlar sertleşir yoksa).
- Pişen milföylerimizin üçer üçer bir kaseye alalım akabinde sarellemizi yahut çikolatayı benmari yolu eritip kaseye aldığımız milföylerimizin üzerine dökelim.
- Son olarak cevizimiz de ince ince biraz ezip üzerlerine serpiştirelim.Deneyenler şimdiden afiyet olsun :).
Milföy Hamurundan Kolay Profiterol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











