Mıhlama

Mıhlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram tereyağı
  • 2 kaşık mısır unu
  • 1 su bardağı su
  • 250 gram kaşar

Mıhlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tereyağını eritelim üstüne mısır unu ek edelim ve güzelce kavuralım.
  2. Sonra 1 su bardağı suyu ekleyelim karışım katılaşıyor son olarak kaşarı ekleyelim ve karıştıralım.
  3. Kaşar eriyene kadar güzelce karıştıralım mıhlamamız hazır afiyet olsun 😋😋😋.

Mıhlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Havuçlu Tarçınlı Anne Keki
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dereotlu Peynirli Rulo Çörek
Mısır Unlu Mis Gibi Hamsi
Fırında Palamut (Balık Sevenler İçin Mükemmel Tarif)
Tavuk Etli Gril Sebze
İçi Dolgulu Fit Lezzetli Patlak Toplar
Fıstıklı Bomba
Hdabla | © 2025 |