Mıhlama

Mıhlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram tereyağı
  • 2 kaşık mısır unu
  • 1 su bardağı su
  • 250 gram kaşar

Mıhlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tereyağını eritelim üstüne mısır unu ek edelim ve güzelce kavuralım.
  2. Sonra 1 su bardağı suyu ekleyelim karışım katılaşıyor son olarak kaşarı ekleyelim ve karıştıralım.
  3. Kaşar eriyene kadar güzelce karıştıralım mıhlamamız hazır afiyet olsun 😋😋😋.

Mıhlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

El Açması Ispanaklı Börek
Çikolata Dolgulu Top Kek
Zeytinyağlı Bamya Yemeği
Milföy Böreği
Fıstıklı Bomba
Şalgamlı Bulgur Salatası
Hdabla | © 2025 |