Mide Şişirmeyen Menü Tabağı

  • 1 tane küçük tavuk göğsü
  • 2 küçük domates
  • 2-3 yaprak marul
  • 1 su bardağı evvelce haşlanmış nohut
  • 1 tane salatalık
  • 2-3 yemek kaşığı yoğurt
  • Kuru nane
  • Tatlı toz biber
  • Tuz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  1. Kestiğimiz tavukları haşlayıp üzerine toz biber atıyoruz çok az zeytinyağında kavuruyoruz.
  2. Marullarımızı kesip tavuklarımızı yerleştiriyoruz.
  3. Nohutlarımızı tavaya alıp toz biber ekliyoruz çok az kavuruyoruz.
  4. Menü tabağına nohutları yerleştirelim.
  5. Kestiğimiz domatesleri tabağımıza yerleştirelim.
  6. Salatalıkları ince ince doğrayıp üzerine yoğurt ve nane atıp karıştıralım.
  7. Sağlıklı tabağımız hazır 🌸.

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yer Fıstığı Kavurma
Soğuk Ayran Aşı Çorbası
Pofuduk Pankek Tarifi (Videolu)
Mantı Salatası
Bahar Pilavı
Cildi Işıldatan İçecek
Hdabla | © 2025 |