Meyveli Yoğurt (Ara Öğün)

Meyveli Yoğurt (Ara Öğün) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet muz
  • 1 adet armut
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • Çok az sıvı yağ
  • Çay kaşığı tahin

Meyveli Yoğurt (Ara Öğün) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce muzu eziyoruz.
  2. Sonra armudu cam rende ile rendeleyip muzun üstüne ekliyoruz.
  3. Yoğurt, sıvı yağ ve tahini de ekleyip karıştırınca meyveli yoğurt hazır 🌸.

Meyveli Yoğurt (Ara Öğün) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Tarçınlı Kek
Mozaik Pasta
Kış Çorbası
Elmalı Turşu
Çilek Dolgulu Kremalı Pasta (Videolu)
Çökertme Waffle
Hdabla | © 2025 |