Meyveli Pastam

Meyveli Pastam Tanımı İçin Malzemeler

Pandispanyası için:

  • 6 adet yumurta
  • 6 yemek kaşığı toz şeker
  • 6 yemek kaşığı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya şekeri

Krema için:

  • 3 kutu krema
  • 3 paket sıkılaştırıcı toz
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı toz şeker

Tereyağlı krema için:

  • 250 gram tereyağı
  • 200 gram pudra şekeri
  • 1- 2 yemek kaşığı süt
  • Gıda boyası

Meyveli Pastam Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak pandispanyayı hazırlayalım. 6 yumurtayı ve şekeri köpürene kadar çırpalım.
  2. İçine öbür materyalleri ekleyip devam çırpalım. Kelepçeli kalıba yağlı kağıt serelim ve 175 derecede pişirelim.
  3. Kremayı hazırlayalım. Krema gereçlerinin hepsini sertleşene kadar çırpalım ve buzdolabına koyalım.
  4. Tereyağlı kremayı hazırlayalım. Birinci olarak tereyağını düzgünce çırpalım. Sonra pudra şekerini ekleyim düzgünce yedirelim.
  5. Daha sonra 1 yemek kaşı süt ekleyelim ve çırpalım. Kıvamına nazaran yetmezse bir kaşık daha ekleyelim. Sonra dilerseniz besin boyası damlatın.
  6. Pandispanya pişip soğuduktan sonra ortadan kesin.
  7. Arasına tereyağlı krema sürün ve öbür pandispanya hamurunu üzerine koyun. Üzerini kremayla ve meyvelerle dilediğiniz formda süsleyin.
  8. Buzdolabında dinlenmeye bırakın. Deneyeceklere afiyet olsun.

Meyveli Pastam Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bademli Kurabiye (Öyle Lezzetli Ki Kaç Tane Yediğinizi Sayamayacaksınız)
Cevizli Kayısılı Kurabiye
Meyhane Mezesi Çıtır Kabak Tarifi
Gavurdağı Salatası
Acılı Ezme (Güneydoğu Usulü)
Alman Keki
Hdabla | © 2025 |