Meyveli Dondurma

Meyveli Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet çilek
  • 1 adet muz
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 150 ml. süt

Meyveli Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Çilekleri yıkıyoruz ve saplarını kesip rondoya atıyoruz.
  2. Muzun kabuklarını soyup, onu da rondoya koyuyoruz.
  3. Yoğurt ve sütü de ekleyip, rondoyu çalıştırıyoruz.
  4. Elde ettiğimiz karışımı kaplara koyup, donduruyoruz, herkese afiyet olsun.

Meyveli Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Pastacı Kreması Tarifi
Damla Çikolatalı Kurabiye
Sufle (Videolu)
Orijinal Pastane Poğaçası
Tavuklu Bamya Yemeği
Tam Tutan Mercimek Köftesi Tarifi
Hdabla | © 2025 |