Meyveli Cupcake

Meyveli Cupcake Tanımı İçin Malzemeler

Bardak ölçüsü 200 ml

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı bir parmak eksik sıvı yağ
  • 1 su bardağı bir parmak eksik yoğurt
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un +2 dolu yemek kaşığı

Üzeri için;

  • Çilek
  • Frambuaz

Meyveli Cupcake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabına yumurta ve şekeri dökerek rengi beyazlaşana kadar çırpın.
  2. Ardından vanilya ,yağ ve yoğurdu ek edip tekrar çırpın .
  3. Son olarak un ,kabartma tozunu döküp karıştırın.
  4. Hamurunuzu kalıplara döküp üzerlerine istediğiniz meyvelerden serpiştirin ( ben dondurulmuş meyve kullandım )
  5. Önceden ısıtmış olduğunuz 180 derece fırında 40 dakika pişirin.
  6. Fırından çıkardığınız kekiniz ılıdıktan sonra üzerlerine pudra şekeri serpiştirerek servis edebilirsiniz.

Puf puf yumuşacık bir cupcakek oluyor. Affet olsun🌸.

Meyveli Cupcake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğuk Kahve
Fırında Baget
Glutensiz Aşure Tarifi
Sote Sebzeli Patates Salatası
Çilekli Yoğurt (Diyete Uygun)
Taze Bamya Tarifi
Hdabla | © 2024 |