Meyve Tatlısı

Meyve Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram yağsız lor peyniri (quark)
  • 80-120 gram şeker
  • 3 pk sıvı krema
  • 3 pk krema sabitleyici tozu
  • 3 pk şekerli vanillin
  • 3 adet elma
  • 3 adet muz
  • 250 gram üzüm
  • 250 gram vişne
  • 3 adet nektarin

Üzeri için :

  • Bitter biçimli çikolata

Meyve Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle sıvı krema ve şekerli vanillini bir kaba alıp 30 saniye yüksek ayarda mixer ile çırpalım.
  2. Ardından krema sabitleyici tozunu ek edip sertleşinceye kadar devam çırpalım.
  3. Yine farklı bir kapta yağsız lor peyniri ve şekerimizi ilave edip mixer ile 10-15 saniye kadar çırpalım.
  4. Hazırladığımız kremamızın üzerine şekerli yağsız lor peynirimizi ek edip dikkatlice karıştıralım.
  5. Küp küp doğradığımız elma, nektarin, muz, üzüm ve vişnemizi ekleyelim ve dikkatlice tekrar karıştıralım. Bu ortada dilerseniz öbür meyvede kullanabilirsiniz.
  6. Kaselerimize doldurup üzerine bitter biçimli çikolata ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Meyve Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lavaş Ekmek
Pırasanın En Lezzetli Hali Pırasa Mücver
Malatya’nın Meşhur Geleli Kebabı
Biberli Ekmek (Katıklı Acılı Ekmek)
Portakal Keki
Pırasa Dolması
Hdabla | © 2025 |