Meyve Rüyası

Meyve Düşü Tanımı İçin Malzemeler

Kakaolu krep için;

  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağı süt
  • 1/2 (yarım) paket kakao
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağı un

Sade krep için;

  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağı un

Kreması için;

  • 1 paket krema
  • 1 paket labne
  • 3 – 4 yemek kaşığı bal ( ya da reçel de kullanılabilir)
  • 4 adet muz
  • 9 adet çilek
  • 1/2 (yarım) su bardağı ceviz içi

Meyve Düşü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Krema için tüm gereçleri mikser ile pürüzsüz olacak halde çırpın.
  2. Krepler pişirildikten sonra yuvarlak sunum tepsisine bir sade bir kakaolu olacak halde ortalarına hazırladığımız krema ve meyveler ekleyin.
  3. En son üstüne kalan krema meyveler ve ceviz içi eklenir. Yaklaşık yarım saat buzdolabında bekletin. Servise hazırdır.

Afiyetler olsun 🤗

Meyve Düşü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumuşacık Ramazan Pidesi
Tam Buğday Unundan Kıymalı Kır Pidesi
Kahvaltıda En Sevilen Ispanaklı Börek ️
Hindi Fümeli Sandviç
Meksika Fasulyeli Mercimekli Salata
Dev Bisküviyle 5 Dakikada Pasta (Videolu)
Hdabla | © 2025 |