Meyhane Pilavı

Meyhane Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı bulgur
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tane kırmızı biber
  • 1 bir tane çarliston biber
  • 1 tane domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 4/5 su bardağı sıcak su
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz

Meyhane Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavaya soğanlarımızı alalım ,biraz kavuralım.
  2. Biberimizi koyalım ,salçamızı koyalım, biraz kavuralım.
  3. Ardından domates koyalım ,biraz daha kavurduktan sonra bulgurumuzu ekleyelim.
  4. Baharatlarımızı koyalım ,biraz da kavurduktan sonra suyumuzu ekleyelim afiyet olsun.

Meyhane Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şiş Kebabı
Fırında Soslu Kanat
İncirli Muhallebi
Pişmeyen Elmalı Diyet Topçukları
Borcamda Sponful Tarifi
Pekmezli Tam Buğday Unlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |