Mayasız Kolay Pişi

Mayasız Kolay Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 su bardağı un

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

Mayasız Kolay Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurt, süt ,yumurtayı bir kaba al karıştırın.
  2. Üzerine tuz, kabartma tozu ,unu azar azar ekleyip yoğurun.
  3. Hamuru 10 dakika dinlendirin. İstersen hemende açabilirsin.
  4. Merdane ile yarım cm kalınlığında açın,bardakla yuvarlak formlar kesin.
  5. Bol ve kızgın yağda gerili önlü kızartın afiyet olsun.

Mayasız Kolay Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Perde Pilavı (Sofralarınıza Çok Yakışacak)
Çayın Yanına Yakışır İncirli Ve Cevizli Kurabiye
Cheesecake Tadında Frambuazlı Kek
Pratik Supangle Tarifi (Videolu)
Güveçte Lokum Gibi Etli Kuru Fasulye (Videolu)
Sebzeli Tavuk
Hdabla | © 2025 |