Maş Fasulyeli Salata

Maş Fasulyeli Salata Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı maş fasulye
- 1 kutu konserve mısır
- 1 küçük kutu zeytinyağlı konserve ton balığı
- Yeşil soğan
- 1 tutam maydanoz
- 1 adet domates
- Yarım havuç
- 1 yemek kaşığı nar ekşisi
- 1 çay kaşığı tuz
- İsteğe bağlı limon
Maş Fasulyeli Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
- Maş fasulyeleri geceden sıcak suya bırakıyoruz.
- Sabah güzelce yıkayıp kaynamaya bırakıyoruz.
- Kaynarken köpüklü suyu tekrar de çıkıyor, çok yumuşamayacak biçimde haşlıyoruz azcık canlı kalacak.
- Havuçlar rendeleniyor, yeşil soğan ve maydanozlar küçük küçük doğranıyor, domates küp küp doğranıyor, konserve mısırın suyunu döküyoruz, zeytinyağlı ton balığını olduğu üzere servis tabağına boşaltıyoruz ekstra yağa gerek kalmıyor.
- Sonrasında uygun bir servis tabağına bütün gereçleri ekliyoruz.
- Maş fasulye kaynayınca süzgece alıp uygunca yıkıyoruz, soğuyan maş fasulyelerimizi de servis tabağına ekleyip bir hoş karıştırıyoruz.Afiyet olsun. :).
Maş Fasulyeli Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

