Marmelat Dolgulu Pastane Kurabiyesi Tarifi
Marmelat Dolgulu Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler
- 250 oda sıcaklığında tereyağı
- 2 yumurta sarısı
- 1,5 su bardağı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- Aldığı kadar un
İç dolgusu için;
- Frambuaz sosu
Üzeri için;
- 100 gram benmari yordamı eritilmiş çikolata
- Toz antep fıstığı
Marmelat Dolgulu Pastane Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Uygun bir kaba onu hariç tüm materyalleri koyup karıştırıyoruz, üzerine azar azar unu ek edip kulak göğsü kıvamında bir hamur elde ediyoruz.
- Hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller koparıp elinizde yuvarlayıp fırın tepsisine diziyoruz.
- Ortasını bastırarak parmağımızla açıyoruz.
- Önceden ısıtılmış 150 derecelik fırında pişiriyoruz.
- Kurabiyeler fırında yaptıktan sonra soğumaya bırakıyoruz ,ortalarına istediğiniz marmelatı koyup benmari yöntemi eritilmiş çikolatayı üzerine döküyoruz.
- Diğer kalan çikolatayı sıkma torbasına koyup üzerine sıkı bir biçim veriyoruz afiyet olsun.
Marmelat Dolgulu Pastane Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








