Marmelat Dolgulu Pastane Kurabiyesi Tarifi

Marmelat Dolgulu Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 oda sıcaklığında tereyağı
  • 2 yumurta sarısı
  • 1,5 su bardağı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

İç dolgusu için;

  • Frambuaz sosu

Üzeri için;

  • 100 gram benmari yordamı eritilmiş çikolata
  • Toz antep fıstığı

Marmelat Dolgulu Pastane Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir kaba onu hariç tüm materyalleri koyup karıştırıyoruz, üzerine azar azar unu ek edip kulak göğsü kıvamında bir hamur elde ediyoruz.
  2. Hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller koparıp elinizde yuvarlayıp fırın tepsisine diziyoruz.
  3. Ortasını bastırarak parmağımızla açıyoruz.
  4. Önceden ısıtılmış 150 derecelik fırında pişiriyoruz.
  5. Kurabiyeler fırında yaptıktan sonra soğumaya bırakıyoruz ,ortalarına istediğiniz marmelatı koyup benmari yöntemi eritilmiş çikolatayı üzerine döküyoruz.
  6. Diğer kalan çikolatayı sıkma torbasına koyup üzerine sıkı bir biçim veriyoruz afiyet olsun.

Marmelat Dolgulu Pastane Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Arnavut Ciğeri
Limonlu Ve Portakallı Kolay Kurabiye
Mini Mini Kurabiyeler
Karamel Soslu, Biskivili Latteli Pasta
Kuşbaşı Etli Peynirli Pide
Mutfak Şefinde Hatay Usulü Patatesli Köfte
Hdabla | © 2025 |