Mantarlı Kremalı Makarna

Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kültür mantarı
  • 1 paket krema
  • 1 tavuk göğsü
  • 1 paket makarna
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü yıkayıp doğrayalım tencereye koyup suyunu çekene kadar pişirilir .
  2. Kültür mantarını temizleyip yıkayıp suyunu süzdürelim.
  3. Tavuğun üzerine koyalım ,suyunu çekene kadar pişirilir.
  4. Üzerine krema ve tuz eklenip kısık ateşte bekletelim.
  5. Kaynayan suya tuz atalım ve makarnayı 15 dk haşlayalım haşladığımız makarnayı süzelim.
  6. Tencereye tereyağını alalım eriyince makarnayı koyalım karıştıralım üzerine mantar soteyi koyalım ve son sefer karıştıralım.Ve servise hazır.

Afiyet olsun.

Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Portakal Reçeli Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kekli Kadayıf Tatlısı
Kedi Dilli Tiramisu
Tahinli Cevizli Kek
Ayva Tatlısı (Damak Çatlatan Lezzet)
Kıvamı Asla Şaşmayan Un Helvam
Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli)
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.