Mantarlı Karıştırma

Mantarlı Karıştırma Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram kültür mantar
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tepeleme un
  • 1 su bardağı süt
  • Kaşar peynir
  • Tuz

Mantarlı Karıştırma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavaya zeytinyağını alalım.
  2. Mantarları zeytinyağında suyunu çekene kadar kavuralım.
  3. Mantarlara unu ekleyelim ve unun kokusu çıkana kadar düşük ısıda kavuralım.
  4. Daha sonra sütü ek edelim ve kıvam alana kadar karıştıralım.
  5. Üzerine en son kaşar dilimleri ekleyip kapağını kapatalım.
  6. Kaşarlar eridiğinde servise hazır olacaktır.
  7. Dilerseniz üzerine sos olarak tereyağında toz biberi kavurup ekleyebilirsiniz.
  8. Ben mantarın kokusunu sevdiğim için kokusunu baskılasın istemedim. Deneyen herkese afiyetler olsun :).

Mantarlı Karıştırma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pırasalı Börek
Poğaça
10 Dakikada Simit Poğaça
Buzluk Kurabiyesi
Soslu Elmalı Kek
Mayalı Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet