Mantara Tavuklu Dokunuş

Mantara Tavuklu Dokunuş Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase minik mantar
  • 1 adet tavuk fileto
  • 1 orta uzunluk patates
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet sivri biber
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1,5 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1,5 çay kaşığı tuz
  • Yarım tatlı kaşığı salça
  • 1 su bardağı sıcak su

Mantara Tavuklu Dokunuş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce tüm gereçleri doğrayarak hazırlayalım.
  2. Tavukları ve patatesi küp küp, doğrayın,soğanları, biberleri jülyen doğrayın sarımsağı rendeleyin.
  3. Sırasıyla mantarları ufak aldıysanız tüm haliyle büyükse julyen doğrayın ve tencereye alın tavukları ve patatesi ekleyin .
  4. Birlikte sulanıp suyunu tekrar çeksinler,bu evrede yağları ekleyin biberleri soğanı ve sarımsağı ekleyip bir kaç sefer karıştırın.
  5. 7 dk kadar kavurun sonra tüm baharatları ve salçayı ekleyin karıştırın.
  6. 2- 3 kadar kavurun ve suyunu verin tüm gereçler yumuşayana kadar pişirin.
  7. 15 dk dinlendirin ve servise hazır afiyet olsun yorum ve takip desteklerinizi bekliyorum sevgiyle kalın ❤️.

Mantara Tavuklu Dokunuş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Köz Domates Çorbası Tarifi (Efsane Lezzet) (Videolu)
30 Kişilik Yaş Pasta
Kuzu Gerdan
Havuçlu Tavuk Çorbası
Pratik Midye Böreği
Diyet Kahvaltı Tam Buğday Unlu Krep
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet