Mantar Sote

Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram mantar
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 adet domates

Üzerine;

  • Kaşar

Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağda soğan ve biberi soteleyelim.
  2. İçerisine mantarları ek edip biraz pişirelim ,sonra domatesi de ek edip pişirmeye devam edelim.
  3. En son tuz ekleyip kaşar serpelim, sıcak sıcak servis edelim. Afiyet olsun🌸.

Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Leziz Kek
Tek Yufkalı Kaşarlı Ezine Peynirli Börek
Çıtır Yufka Böreği
Magnolia Tarifi
Limonlu Cheesecake
Zeytinyağlı Kuru Biber Dolması
Hdabla | © 2025 |