Mantar Sote

Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo mantar
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 tane yeşil biber
  • 2 tane kapya biber
  • Sıvıyağ
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Tuz

Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarlarımızı soyuyoruz.
  2. Daha sonra sıvı yağ ile birlikte tencereye alıyoruz.
  3. Hafif suyunu çektikten sonra doğradığımız soğanları, biberleri ekliyoruz .
  4. Tuzunu ek edip suyunu uygunca çekene kadar kavuruyoruz.Afiyet olsun.

Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pancar Tarator
Kakaolu Kek Tarifi
Havuçlu Dereotlu Poğaça
Emziren Anneler İçin Tarif
Pancar Turşusu
Saten Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet