Mantar Sote

Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo mantar
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 tane yeşil biber
  • 2 tane kapya biber
  • Sıvıyağ
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Tuz

Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarlarımızı soyuyoruz.
  2. Daha sonra sıvı yağ ile birlikte tencereye alıyoruz.
  3. Hafif suyunu çektikten sonra doğradığımız soğanları, biberleri ekliyoruz .
  4. Tuzunu ek edip suyunu uygunca çekene kadar kavuruyoruz.Afiyet olsun.

Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Büyük Tepside Tam Ölçülü Trileçe Tarifi
Kalburabastı Tatlısı (Kıyır Kıyır)
Fındıklı Çikolatalı Kurabiye
Ispanaklı Mantarlı Pizza
Girit Usulü Kabak Sıyırma
Panna Cotta
Hdabla | © 2025 |