Mantar Sote

Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kilo mantar
- Yarım kilo kıyma
- 4 adet kapya biber
- 4 adet yeşil biber
- 1 büyük soğan
- Tuz
- Baharatlar
- 1 çay bardağı su
- 1 yemek kaşığı salça
Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle soğan, mantar ve zerzevatları doğrayalım yıkayıp bir yerde tutalım.
- Tencereye evvel sıvı yağ ekleyip soğanı kavuralım, rengi çok dönmeden kıymayı ekleyelim biraz kavuralım .
- Rengi döndükten sonra salçayı, biberleri ve mantarları ekleyelim ve ortada bir karıştıralım .
- 1 çay bardağı suyu döndükten sonra baharatları ekleyelim ve karıştıralım.
- Sonra yavaş yavaş pişmeye bırakalım.
- Piştikten sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


