Mantar Sote

Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo mantar
  • Yarım kilo kıyma
  • 4 adet kapya biber
  • 4 adet yeşil biber
  • 1 büyük soğan
  • Tuz
  • Baharatlar
  • 1 çay bardağı su
  • 1 yemek kaşığı salça

Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğan, mantar ve zerzevatları doğrayalım yıkayıp bir yerde tutalım.
  2. Tencereye evvel sıvı yağ ekleyip soğanı kavuralım, rengi çok dönmeden kıymayı ekleyelim biraz kavuralım .
  3. Rengi döndükten sonra salçayı, biberleri ve mantarları ekleyelim ve ortada bir karıştıralım .
  4. 1 çay bardağı suyu döndükten sonra baharatları ekleyelim ve karıştıralım.
  5. Sonra yavaş yavaş pişmeye bırakalım.
  6. Piştikten sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dışarda Pizza Yemeyi Bıraktıracak Pizza Tarifi (Videolu)
Makarna Sosu ( Lezzet Bombası )
Kolay Çıtır Tavuk (Çıtır Çıtır Sulu)
Kuru Meyveli Kek
Çıtır Soslu Fırında Somon
Bardak Tatlısı
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet