Mantar Salatası

Mantar Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 800 gram mantar
- 1 tutam dere otu
- 1 tutam maydanoz
- Yarım çay bardağı haşlanmış mısır
- 2 adet közlenmiş kapya biber
- 10 adet kırmızı biberli zeytin
- Yarım limon
- 3 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 çay kaşığı tuz
Mantar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Mantarlar temizlenir iri formda doğranır ve 3 yemek kaşığı zeytin yağı eği ile mantarlar yüksek ateşte sotelenir.
- Yeşillikler doğranır. Zeytin halka biçiminde doğranır. Mantarlar soğuyunca tüm gereçler ile birleştirilerek karıştırılır. Soğuk servis edilir. Afiyet olsun😊.
Mantar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

