Mantar Çorbası

Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram mantar
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 litre su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kuru kekik
  • Muskat cevizi

Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları küçük küçük doğrayın.
  2. Soğanı ve sarımsağı çok ince doğrayın.
  3. Soğan ve sarımsağı zeytin yağında güzelce kavurun.
  4. Sonra unu kavurun ve suyunu ek edin.
  5. Kaynamaya başladığında mantarların yarısını ek edin.
  6. Ve baharatları ek edin ve kaynamaya bırakın.
  7. Son olarak ocaktan inmesine 10 dakika kala kalan martarları ek edin.
  8. Bir taşım daha kaynatın ve afiyet olsun.

Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muffin Omlet (Yulaflı)
Mercimek Köftesi (Vegan)
Profiterol
1 Çay Bardağı Sıvıyağ İle Kolay Kurabiye (Videolu)
Sandviç
Kış Pastası
Hdabla | © 2025 |