Mantar Çorbası
Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram mantar
- 2 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı un
- 2 litre su
- Tuz
- Karabiber
- Kuru kekik
- Muskat cevizi
Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Mantarları küçük küçük doğrayın.
- Soğanı ve sarımsağı çok ince doğrayın.
- Soğan ve sarımsağı zeytin yağında güzelce kavurun.
- Sonra unu kavurun ve suyunu ek edin.
- Kaynamaya başladığında mantarların yarısını ek edin.
- Ve baharatları ek edin ve kaynamaya bırakın.
- Son olarak ocaktan inmesine 10 dakika kala kalan martarları ek edin.
- Bir taşım daha kaynatın ve afiyet olsun.
Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






