Mangolu Sorbe

Mangolu Sorbe Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 orta uzunluk mango
  • 1 yemek kaşığı bal (isteğe bağlı)
  • Birkaç damla limon suyu (isteğe bağlı)

Mangolu Sorbe Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mangoların kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
  2. Streç poşetlere koyup buzluğa kaldırın, büsbütün donsun.
  3. Donmuş mangoları, balı ve dilerseniz limon suyunu rondodan geçirin.
  4. Hemen servis edin ya da daha sert kıvam için kısa mühlet dondurucuya alın.

Mangolu Sorbe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ek Gıda Yumurtalı 7+ ay
Çilekli Baton Pasta
Patlıcan Lazanya
Airfrey’de Patates Kızartması
Tuzlu Bisküvi
Yaz Sıcağına Birebir Ev Yapımı Dondurma Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |