Mangolu Mousse

Mangolu Mousse Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet olmuş mango
  • 5-6 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı agar agar yahut jelatin tozu
  • 250 ml sıvı krema (2 çay bardağı)

Mangolu Mousse Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mangonun kabukları soyularak küçük doğranır ve rondodan geçirilerek püre haline getirilir.
  2. İçine şeker, limon suyu ve kıvam katılaştırıcı eklenerek rondoda bır kaç defa daha dolandırılır.
  3. Diğer tarafta sıvı krema mikser ile kaymak haline getirilir.
  4. Kaymak mango püresine eklenerek yavaşca katıştırılır.
  5. Hazır olan mango mousse dilek edilen bardaklara doldurularak buzdolabında soğumaya bırakılır.Afiyet olsun.

Mangolu Mousse Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elma Tatlısı ( Gıda Boyası Olmadan)
Seher Yeli Pastasi
Katmer Börek
Çıtır Simit
Efsane Baklava
Fırında Sucuklu Patatesli Kebap
Hdabla | © 2025 |