Mangolu Mousse
Mangolu Mousse Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet olmuş mango
- 5-6 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- 1 tatlı kaşığı agar agar yahut jelatin tozu
- 250 ml sıvı krema (2 çay bardağı)
Mangolu Mousse Tanımı Nasıl Yapılır?
- Mangonun kabukları soyularak küçük doğranır ve rondodan geçirilerek püre haline getirilir.
- İçine şeker, limon suyu ve kıvam katılaştırıcı eklenerek rondoda bır kaç defa daha dolandırılır.
- Diğer tarafta sıvı krema mikser ile kaymak haline getirilir.
- Kaymak mango püresine eklenerek yavaşca katıştırılır.
- Hazır olan mango mousse dilek edilen bardaklara doldurularak buzdolabında soğumaya bırakılır.Afiyet olsun.
Mangolu Mousse Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















