Mangalda Adana Tadında Köfte

Mangalda Adana Tadında Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kıyma
  • 2 adet kapya biberi
  • 1 adet soğan
  • 1 adet yumurta (olmasada olur)
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • Tuz

Mangalda Adana Tadında Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kapya biberi ve soğanı mutfak robotunda çekiyoruz.
  2. Bütün materyalleri yoğuruyoruz.
  3. Zamanınız varsa harcı buzdolabında bir kaç saat dinlendirin.
  4. Sonra kıymadan biraz alıp rulo halinde yuvarlıyoruz ve biraz üzerine bastırıp yassılıyoruz.
  5. Ocakta çevirerek pişiriyoruz. Ben yanına ezme salata, soğan salatası ve patates kızartması yaptım ve dürüm ortası yaptım.

Afiyet olsun.

Mangalda Adana Tadında Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Polonya Pastası (Karpatra)
Makarna Salatası (Rus Salata)
Tavuk Şiş
Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı)
Turşu Kavurması
Patesli Çıtır Börek
Hdabla | © 2025 |