Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler
1 kg tavuk için;
- 3 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı soya sosu
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak rendesi
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1’er çay kaşığı karabiber
- Kırmızı toz biber
- Pul biber
- Tuz
Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
- Marinasyon için tüm materyalleri karıştırıyoruz.
- Tavuğu marinasyon sosuyla harmanlayıp 1 saat buzdolabında bekletiyoruz.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




