Mangal Lezzetli Fırında Türk Somonu

Mangal Lezzetli Fırında Türk Somonu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet Türk somon balığı
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 diş sarımsak
  • 2-3 halka soğan
  • 2-3 dilim limon
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ

Mangal Lezzetli Fırında Türk Somonu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle türk somon balığını temizlememiz gerekiyor. Şayet ki temizlenmiş aldıysanız birkaç kesime ayırmanız kâfi.
  2. Çiğ balığın üstüne baharatları ve gereçleri ekliyoruz ve fırın tepsisine diziyoruz.
  3. Dizilen balıkların üzerine çok az yağ da ekleyebilirsiniz.
  4. 180 derece evvelce ısıtılmış fırında 20 dakika pişirmeniz kafidir.
  5. Yanına pilav yahut yeşillik salatalarla servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Mangal Lezzetli Fırında Türk Somonu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Az malzemeli Fit Browni (Un-Yağ-Şeker Yok)
Peynirli Ve Dereotlu Çörek
Patates Salatası (Salatalık Turşusu İle)
En Güzel Pastane Poğaçası (Videolu)
Yağ Çekmeyen Pişi
Sarımsak Püresi
Hdabla | © 2025 |